Regels van het leven op het bivak

Om ervoor te zorgen dat ieders verblijf in optimale omstandigheden is en u van de plek kunt genieten zoals het hoort, is het belangrijk om een ​​aantal leefregels te respecteren.

Discretie

We vragen iedereen voorzichtig te zijn en discreet te blijven (pas op voor geluiden en geschreeuw). Tussen 22.00 uur en 07.00 uur moet er totale stilte zijn.

Elektriciteit

Elke tent is aangesloten op een zonnepaneel, dat zorgt voor verlichting in de accommodatie. In de tenten is een USB-aansluiting beschikbaar om alleen mobiele telefoons op te laden. Elk ander apparaat moet worden opgeladen bij de receptie of in de technische ruimte.

Brandgevaar

Rokers, doof de sigarettenpeuken in een asbak en gooi ze niet op de grond.
Voor barbecues bieden we een gasmodel aan. Daarom zijn open vuur, alcohol- of benzinekachels ten strengste verboden.

Alcohol

Alcohol of alcoholische dranken moeten met mate worden geconsumeerd. Duidelijke bedwelming is verboden.

Vuilnisbakken

Huishoudelijk afval en allerlei soorten afval moeten in de daarvoor bestemde containers worden gedeponeerd die buiten de camping, aan de departementale weg, staan.

Extra persoon

Elke extra persoon die niet is voorzien bij het boeken, moet zich bij de receptie melden. De tenten hebben een maximale capaciteit die niet kan worden overschreden. Evenzo is het niet mogelijk om een ​​aangrenzende individuele tent aan de accommodatie toe te voegen.

Huisdieren

Huisdieren zijn op het terrein niet toegestaan.

Schending van de regels van goede manieren

In het geval dat een vakantieganger het verblijf van andere gebruikers verstoort of niet voldoet aan de bovenstaande voorschriften, kan de directie, na mondelinge ingebrekestelling om de ongeregeldheden te beëindigen, het contract beëindigen zonder recht op terugbetaling van het resterende verblijf. Bij een strafbaar feit kan de manager de politie inschakelen.